Bonus

BROKE

Assalamualaikum :)

Heyyo so apa yang broke ni?
Takde pape pun yang broke cuma my heart je.

teruk betul. macam ni ke calon pt3?
saya redha tuhan bagi dugaan cemni bila dah nak dekat trial sume.

if i fail i tak tahu lah nak cakap apa...

because lately i sangat down...

nak tahu kenapa?

entahlah, i sendiri tak tahu.

kot.

papepun, i lebih aktif kat tumblr sekarang.

ok? ok.

doakan batch 1999 tingkatan tiga 2014 score straight A's in PT3 2014 yang pertama kalinya akan dilaksanakan. ameen. in shaa Allah